Winkelaanbod | Gall & Gall

» Naar openingstijdenGall & Gall

Wij zijn te vinden In het gemoedelijke winkelcentrum Anklaar te Apeldoorn, met een ruim assortiment in gedistilleerd, wijn en bieren. U kunt bij ons terecht voor al uw benodigdheden op drankgebied. Of het nu is voor een professioneel advies over het product of gewoon een gezellig praatje als liefhebbers onder elkaar.

Met een grote verbouwing van het gehele winkelcentrum op komst zijn wij van plan met dit mooie streven mee te groeien en zo de mooist mogelijke slijterij aan u te presenteren. Tot die tijd zorgen we er in ieder geval voor dat u zich volledig thuis voelt in onze toch al prachtige en grote slijterij.

Regelmatig wordt er door ons team leuke whisky- wijnproeverijen georganiseerd voor onze klantkaarthouders! Kom gerust even langs om je te laten inlichten over de voordelen van deze extra mogelijkheid. Graag tot ziens, en 'prettig weekend' namens het Gall & Gall team te Anklaar!

websiteWebsite Gall & Gall

FacebookGall & Gall op Facebook

Tot ziens bij:

 

Gall & Gall
Saloméstraat 15
7323 TL Apeldoorn

 

openingstijden Openingstijden

Maandag:13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:09.00 - 18.00 uur
Woensdag:09.00 - 18.00 uur
Donderdag:09.00 - 18.00 uur
Vrijdag:09.00 - 21.00 uur
Zaterdag:09.00 - 18.00 uur
Zondag:Gesloten

  • Like ons op Facebook
  • Onze nieuwsbrief
    • Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en evenementen binnen winkelcentrum Anklaar per mail. Meldt u aan voor de nieuwsbrief!

      Uw naam
      Uw e-mail adres