Winkelaanbod | Etos Anklaar

» Naar openingstijden

Onze Etos winkel op winkelcentrum Anklaar maakt deel uit van een van de grootste drogisterijketens van Nederland. Hierdoor kunnen wij een zeer uitgebreid assortiment voeren tegen scherpe prijzen. Dit doen wij op het gebied van beauty, gezondheid en lichaamsverzorging. Naast scherp geprijsde kwaliteitsproducten bieden wij onze klanten een prettige winkelomgeving met deskundig en vriendelijk personeel. Onze winkel is door het C.B.D. gecertificeerd wat betekend dat er altijd een (assistent) drogist aanwezig is om je verantwoord verder te helpen.

Naast een groot assortiment aan zelfzorgmedicijnen onderscheiden wij ons tevens door een breed assortiment drogisterij artikelen tegen aantrekkelijke prijzen. Naast de bekende A-merken hebben we ook Etos eigenmerk en niet te vergeten het Etos voordeelselectie assortiment, voor als je echt niet meer wil betalen dan nodig is.
Ook veel health en beauty producten en vitamines maken deel uit van ons assortiment zodat je er zelf veel aan kan doen om gelukkig en vooral gezond door het leven te gaan. En voor de aller kleinste hebben we een goed assortiment babyverzorging voor een prijs waar je niet voor naar een ander winkel toe hoeft.
Mocht je naast dit alles nog een leuk cadeau zoeken met Valentijn, Moederdag of Vaderdag, voor de feestdagen of voor een verjaardag, dan hebben we voor een ieder een heerlijke geur op onze parfumerie-afdeling. Pakken we het ook leuk voor je in!

websiteWebsite Etos Anklaar

FacebookEtos Anklaar op Facebook

TwitterEtos Anklaar op Twitter

Tot ziens bij:

 

Etos Anklaar
Salomestraat 31
7323 TL Apeldoorn
Tel. 055 3660621

 

openingstijden Openingstijden

Maandag:09.00 - 20.00 uur
Dinsdag:09.00 - 20.00 uur
Woensdag:09.00 - 20.00 uur
Donderdag:09.00 - 20.00 uur
Vrijdag:09.00 - 21.00 uur
Zaterdag:09.00 - 20.00 uur
Zondag:Gesloten

  • Like ons op Facebook
  • Onze nieuwsbrief
    • Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en evenementen binnen winkelcentrum Anklaar per mail. Meldt u aan voor de nieuwsbrief!

      Uw naam
      Uw e-mail adres